Carrière

Werken bij Marie betekent werken bij een van de beste brasseries van Amsterdam op een van de mooiste locaties aan de Amstel. Het jonge en ambitieuze team zorgt er voor dat zowel in de brasserie als op het terras gasten genieten van de heerlijkste gerechten en de beste kwaliteit service. Bij Marie wanen gasten zich even in Frankrijk. Wil jij onderdeel uitmaken van Marie en bijdragen aan een geweldige gastervaring? Hieronder vind je onze openstaande posities:

*Marie maakt onderdeel uit van het culinaire aanbod van De L’Europe Amsterdam.

 

Senior Chef de Partie

Voor de positie van Senior Chef de Partie zijn wij op zoek naar een enthousiaste chef die graag een sleutelrol speelt in de brasserie keuken.

Solliciteer    Lees meer

 

Chef de Partie ontbijt

Voor de positie van Chef de Partie Ontbijt zijn wij op zoek naar iemand met een passie voor ontbijt. Kan de dag je niet vroeg genoeg beginnen en heb je energie voor 10? Zijn jouw ontbijt creaties de reden voor onze gasten om op te staan en wil jij ervoor zorgen dat hun eerste maaltijd de beste maaltijd van de dag is, dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteer   Lees meer

  

Host(ess)

Als hostess van Marie ben je het eerste gezicht van het team waar de gast contact mee heeft. Je heet in deze rol de gasten welkom en begeleid ze naar hun tafel. Indien nodig ondersteun je de collega’s in de bediening tijdens piekmomenten en help je verder waar nodig om er voor te zorgen voor de perfecte Marie ervaring.

Solliciteer    Lees meer